Páginas

miércoles, 18 de diciembre de 2013

JORNADES D’ALEAS EUPV

L’Àrea de Llibertat d’Expressió Afectiu-Sexual d’Esquerra Unida del País Valencià (ALEAS EUPV) us convida a participar en la nostra primera jornada que tindrà lloc el dissabte 23 de febrer en la seu d’Esquerra Unida del País Valencià en el carrer Borrull nº25, baix.

Les jornades són totalment obertes a totes les organitzacions i persones que, a títol individual, vulguen participar en la configuració d’un discurs LGTBI reivindicatiu, transformador i d’esquerres, així com a aquelles persones que no estan directament vinculades a la lluita LGTBI però estan interessades a saber quina és la situació present de les seues polítiques i col·lectius.

Els temes d’educació,  i sanitat ocuparan el matí del dissabte, en un format de ponències i posterior debat públic. La gent que ho desitge podrà quedar-se a picar alguna cosa en la seu, per a continuar amb una taula sobre laïcisme. L’última part de la vesprada del dissabte es dedica al tema de l’Orgull LGTBI, central en el debat d’ALEAS i els col·lectius LGTBI, de cara a la configuració d’una postura pública pel que fa a ell per part d’Esquerra Unida, escoltant als col·lectius LGTBI i consensuant amb ells els nostres posicionaments.

Per a la gent que ve de fora de València, es va a disposar de llits en un alberg proper o en cases d’algunxs companys/es d’ALEAS EUPV. En cas que necessiteu allotjament, us demanem que us poseu en contacte amb Marco Fornés mitjançant el seu email marcofor77@gmail.com 

Us animem a participar en aquesta jornada de debat que, esperem, estenga i explique el nostre treball a la militància d’EUPV, als col·lectius LGTBI del País Valencià i a totes les persones interessades en la defensa dels drets del nostre col·lectiu.


No hay comentarios:

Publicar un comentario