Páginas

martes, 14 de enero de 2014

I Assemblea d'activistes TRANS





Què anem a fer? Parlar i debatre sobre els reptes i reivindicacions del moviment trans recolzant-nos en els propis debats que hi ha dins del moviment i reflexionant sobre la situació legal que s'està movent en diferents comunitats de l'Estat (Projecto/proposició de llei de no discriminació per motius d'identitat de gènere i de reconeixement dels drets de les persones transsexuals del País Valencià, Llei integral andalusa, propostes de la Xarxa Internacional per la despatologizació…)

No oblidem que és una ASSEMBLEA OBERTA I HORITZONTAL, no una xerrada ni una ponència. El debat es farà en igualtat entre totes les activistes que ens reunim.

Per què aquest debat? Perquè es continuen vulnerant els drets humans de les persones transsexuals i transgènere. Perquè el col·lectiu trans requereix ja de mesures legals clares, mesures i propostes que es recopilin des dels propis col·lectius i activistes trans per seguir avançant en la conquesta dels seus drets.

Què volem amb aquest projecte? Construir un espai de confluència amb els col·lectius i activistes trans en el qual puguem recopilar reflexions i propostes legals i socials amb la finalitat d'incloure-les en el nostre projecte de treball a nivell estatal com a eix primordial d'acció pel Àrea de Llibertat d'Expressió Afectiu Sexual d'Esquerra Unida.

Qui pot assistir? ALEAS és un àrea d'elaboració col·lectiva que treballa en la pràctica com un espai obert a tots/es  els/les activistes LGTBI, siguin o no participants habituals de ALEAS i sense necessitat de ser persones afiliades a EUPV.

L'objectiu de ALEAS és ser un ESPAI OBERT A PROPOSTES, HORITZONTAL, ASSEMBLEARI i que camina al costat del moviment social per unir el carrer i les institucions cap a un mateix camí.
En aquesta assemblea comptarem amb la presència d'activistes trans del País Valencià, militants de diversos espais, que intervindran al llarg de l'assemblea perquè es puguin extreure propostes i reflexions de les persones protagonistes, les dones i homes trans.

Quan i on ho farem? Reservar la data en el calendari, serà l'1 de febrer a les 17:00h a la seu de EUPV en C/ Burrull nº25

Manar un correu a  aleaseupv.contacto@gmail.com per a que així puguem manar-vos els materials que ens valdran de suport per al debat inicial encara que després l'assemblea l'anem construint entre totes.


Vos esperem per a debatre de forma oberta i horizontal!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario