Páginas

sábado, 1 de febrero de 2014

ALEAS EUPV AL VOLTANT DEL PRIMER CONGRÉS DE DIVERSITAT


Hui és un bon dia per al moviment LGTBI a Alacant. Estar celebrant el primer congrés de Diversitat reflexa la necesitat d`organització del moviment social per a el•laborar un projecte de transformació social. Diversitat és una organització referent en la lluita LGTBI ja que treballar al País Valencià és molt més difícil ja que estem governats desde fa dues dècades per un govern, el del Partit Popular, LGTBIfòbic, cavernícola que està sotmés a la directriu heteropatriarcal de l`esglèsia católica. Tanmateix és necessari també la convergència del moviment LGTBI amb l`acció política per dotar-li de contingut i satisfacció de les revindicacions. Les lluites del carrer han de portar-se a les institucions! 

L`organització de congresos és una ferramenta fonamental per a la construcció del nostre discurs i que fomente el debat intern. Esperem que d`aquest congrés isca una fulla de ruta de les revindicacions del moviment LGTBI per als pròxims anys. Hem de construïr espais de debat desde una perspectiva de ternura revolucionària. 

Per a conquerir els nostres drets i la igualtat real, l`unic camí és la lluita colectiva i transversalitzada. Aquest sistema capitalista i neoliberal ens impideix fer-ho, per això hem de combatre les polítiques feixites de la troika. Aquestes mesures anti-socials mai ens faràn fer un pas enrere perque som utopia en moviment! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario